Går i Julia Roberts fotspår


Vilken dag vi har haft! Vi drar en dagbok först och sen ett monsterbildregn, ni gillar bilder va? Dagen startades med en äkta amerikansk pancake-frukost och sen körde vi ner till kyrkan där vi ska jobba lite och träffade Prästpernilla för första gången, underbar människa!!!! Vi fick en rundvandring i och utanför kyrkan, det finns en pool. Bara en sån sak!! Där hängde vi en del idag... 27 grader varm ju! När magarna började kurra blev vi bjudna på lunch på en fin restaurang nere vid hamnen, sicken lyx va? 

Lite senare packade vi in oss i Pernillas minibuss och åkte ut på äventyr. Hon berättade inte riktigt vad planen var när vi åkte men plötsligt hade vi Hollywoodskylten framför våra ögon, jag höll på att börja grina för att det var så häftigt. Coolt av mig. Vi åkte vidare till Beverly Hills där stjärnorna bor, inte så tokigt ställe alltså, nån som vill sponsra ett hus?..... Sen parkerade vi bilen och vandrade runt på Rodeo Drive (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Ni vet där Pretty Woman handlar alla sina fina saker. Vi gick även in i hotellet där de bor i filmen och jag fick tänka på att komma ihåg att andas ;)

När vi hade fått nog av att leka rika satte vi oss i bilen och körde mot The Grove, ett utomhusköpcenter med full julbelysning och julsånger i högtalarna. Och snöfall en gång i timmen! Här gjorde jag mina första Amerikanska inköp (om man inte räknar mat..) på Forever 21. Vi tänkte äta middag på Cheesecake Factory men det var fullt så det fick bli ett annat mysigt ställe. En specialargrej här i USA är att de alltid frågar om man vill ha en doggybag med sig hem. Man får alltså ta med sig maten man inte äter upp i en låda vilket har blivit lite av en sport i det här sällskapet. Kylen här hemma är nu full av matlådor, och nu snackar vi inte korv och makaroner. 





Beverly Wilshire då, Pretty Woman-hotellet:


(bara så ni ser att jag faktiskt var här tänkte jag.)








Såhär ser verkligen alla vägar ut, palmer på båda sidorna. 


The Grove (skyskraporna i bakgrunden är Downtown):






 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: