Smoke weeeeeeed everyday


Öööh mjo, heehee, såklart vi förstod det..... NÄÄÄ. Efter att på torsdagen ha fattat att Emma och Jakob inte kommer i helgen utan nästa hade vi plötsligt en helg utan minsta lilla plan! Som gjort för att ta med Paul och Izabelle till Amsterdam tyckte vi! Vilken fin stad det visade sig vara med massa små kanaler och söta hus.  
Utanför Anne Franks hus.


 
Sött, fint och mysigt, men det är såklart inte det Amsterdam främst är känt för. I Piteå luktar det Assi, i Bryssel luktar det våfflor och i Amsterdam luktar det hasch. I Piteå ser man gäng i converse och "bad hair day"-mössor, i Bryssel ser man EU-folk i kostym, i Amsterdam ser man prostituerade. I Piteå är café ett ställe där man dricker kaffe och fikar, i Bryssel är ett café ett ställe där man tar en öl, i Amsterdam heter café "Coffee shop" och där röker man gräs och äter haschbrownies. En mycket annorlunda stad jämfört med andra resmål jag varit på, men så kul vi haft!!! Och nåt mer som är superbra är såklart att vi nu har ett besök av Emma och Jakob att se fram emot till helgen! ;) 
 

Kommentarer

  • Emma säger:

    Hahaha, nämen så dumt att det blev fel, jag tyckte jag var så noga med att skriva "nästa helg 22-24 november"?! ;D Jag hoppas ni inte var tvungna att ställa in något nu till helgen då!!

    2013-11-19 | 07:41:12
    Bloggadress: http://hemmahosemma.com

Kommentera inlägget här: