Smoothies och sånt


Smoothierecept var begärt ja, och jag vill börja med några tips. 
 
1. Gör inte en juice-smoothie-detox, så dum borde ingen vara mot sig själv! Jag frös, var trött och livet sög. MEN!! Jag tror inte att det är en dum idé att göra en härlig frukost eller lunch-smoothie som fräsch omväxling lite då och då.
 
2. Gröna smoothies låter jättebra och nyttigt, men gör inte såna. Selleri och fänkål är bara inte bra i den formen. 
 
3. Om du ändå får för dig att göra en grön smoothie, ha nåt att spy i nära till hands. 
 
Och recept då? Egentligen handlar det ju bara om att mixa ihop en massa grejer man gillar, så man gör lite som man vill helt enkelt. En superduperingrediens är bladspenat, du kan ha i ungefär hur mycket som helst och det smakar absolut ingenting, men förhöjer såklart nyttigheten flera  snäpp! Frusna grejer (förslagsvis bär) mixat med en avocado blir glass. Yeeees, avocadon ger bären krämig glasskonsistens, smakar inget men bidrar till att smoothien ska klassas som nyttig. Ka-ching. 

Jag HATAR musikaler

 
Som sagt, jag hatar musikaler. Eller snarare, jag hatar Hannas musikaler som av en händelse alltid är ca 01:30 på natten. Hämden är ljuv.
 

Vaddå "det är skillnad på dig och Lejonkungen"?

 
Tänk er att ha en musikal uppsatt särskilt för dig varje kväll. Ett medley av härliga kärlekslåtar (med underbara Let it go från Frozen återkommande ungefär var annan låt). Låter inte det som en dröm? Varför uppskattar inte Anton detta!? 
 
Jag uppskattar i alla fall musikaler, och förra helgen var jag på musikalernas musikal (LEJONKUNGEN) i London!!! Vi var dock oerhört nära på att missa det hela. 19.30 stod det på biljetterna och vissa av oss tyckte att det verkade som en bra idé att skriva start-tiden på biljetten. Tove däremot.. hon var övertygad om att det var tiden då insläppet skulle börja ;)
 
Så, ungefär 19.27 såg vi ingången, 19.28 kom vi innanför ytterdörrarna och ungefär exakt samtidigt sa de i högtalarna att dörrarna stängdes!!!! Som tur var hade vi valt de bästa platserna så vi gick helt enkelt till mitten av mitten, hittade våra platser och satte oss. 
 
NAAANTS ingonyama bagithi Baba, Sithi uhm ingonyama. Nants ingonyama bagithi baba, Sithi uhhmm ingonyama. Ingonyama. Världens mest fantastiska röst drog igång det hela och djur och människor dök upp överallt och fyllde i med underbara stämmor. Från balkonger, i gångarna, längst bak i lokalen och alla hörn av den otroliga scenen. Jag grinade, kollade på mina vänner och märkte att jag inte var ensam om det. 
 
Förutom musikal har vi hunnit med att äta en massa god mat (både frukost (ibland dubbla), fika, lunch, afternoon tea och middag, det gäller att hinna med så många härliga caféer och restauranger som möjligt), strosa omkring på mysiga gator i London och Brighton, och såklart har vi fyllt på själen med en massa tjejsnack alldeles för sent på kvällarna! Vad jag tycker om de där tjejerna. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vad Tove har för utsikt från sitt Harry Potter-hus? Den här: