Vaddå "det är skillnad på dig och Lejonkungen"?

 
Tänk er att ha en musikal uppsatt särskilt för dig varje kväll. Ett medley av härliga kärlekslåtar (med underbara Let it go från Frozen återkommande ungefär var annan låt). Låter inte det som en dröm? Varför uppskattar inte Anton detta!? 
 
Jag uppskattar i alla fall musikaler, och förra helgen var jag på musikalernas musikal (LEJONKUNGEN) i London!!! Vi var dock oerhört nära på att missa det hela. 19.30 stod det på biljetterna och vissa av oss tyckte att det verkade som en bra idé att skriva start-tiden på biljetten. Tove däremot.. hon var övertygad om att det var tiden då insläppet skulle börja ;)
 
Så, ungefär 19.27 såg vi ingången, 19.28 kom vi innanför ytterdörrarna och ungefär exakt samtidigt sa de i högtalarna att dörrarna stängdes!!!! Som tur var hade vi valt de bästa platserna så vi gick helt enkelt till mitten av mitten, hittade våra platser och satte oss. 
 
NAAANTS ingonyama bagithi Baba, Sithi uhm ingonyama. Nants ingonyama bagithi baba, Sithi uhhmm ingonyama. Ingonyama. Världens mest fantastiska röst drog igång det hela och djur och människor dök upp överallt och fyllde i med underbara stämmor. Från balkonger, i gångarna, längst bak i lokalen och alla hörn av den otroliga scenen. Jag grinade, kollade på mina vänner och märkte att jag inte var ensam om det. 
 
Förutom musikal har vi hunnit med att äta en massa god mat (både frukost (ibland dubbla), fika, lunch, afternoon tea och middag, det gäller att hinna med så många härliga caféer och restauranger som möjligt), strosa omkring på mysiga gator i London och Brighton, och såklart har vi fyllt på själen med en massa tjejsnack alldeles för sent på kvällarna! Vad jag tycker om de där tjejerna. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vad Tove har för utsikt från sitt Harry Potter-hus? Den här: 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: