När ens värsta mardröm går i uppfyllelse

Okej, min värsta mardröm kanske är att Anton gör slut eller att nån jag gillar dör. MEN, vi snackar iallafall en frisörs värsta mardröm.

För ett tag sen köpte jag en maskin på Clas Ohlsson (fel redan där, jag fattar.) En sån här uuuuuunderbar "steglös" maskin. Man byter alltså inte skär för de olika längderna utan trycker in det i olika nivåer. När jag köpte den undrade jag om den inte kan råka skjutas ihop när man klipper!??!?! Neeeeeej, iiiingeeeen riiiisk assåååååå!!! 

Jaa, ni kanske fattar vart det här är påväg? Jag klippte Anton idag. Hade skäret utdraget rätt långt, eftersom jag gillar hans lockar. Ska klippa nacken, trycker dit maskinen. RIIIITCH. Skäret skjuts ihop när det trycks mot hans huvud och från nacken upp efter ungefär halva bakhuvudet har han 3 millimeters hårstrån kvar. P.A.N.I.K.E.N. när jag insåg vad som hänt!!!!!!!!!! Bye bye lockar. 

Jag ger dig ett liv i rymden, Clabbe

 
Igår fyllde min pappa 48 år!! Det firade vi med att åka hela familjen till Storforsen och ha picknick, bada (inte jag! Har fått för mig att det är läskigt att bada i svart vatten. Svenskt vatten alltså.) och kolla på Diggiloo. Förutom att det finns många som är vääääldigt bra på att sjunga och härliga personligheter i det där gänget tänkte jag på lite andra saker. Till exempel att det är mysigt att vara på utekonserter, det är mysigt att ha picknick, Per Andersson är ungefär världens roligaste människa, när jag blir gravid vill jag stå på en klippa i guldig långklänning och se overkligt vacker ut. OCH att DJ Clabbe är världens pinsammaste människa och borde förbjudas på den här planeten. Han borde skickas ut i rymden och DJa på mars kanske. För jag tror inte att det finns nåt liv på mars och då kan han ju inte skämma ut sig för någon! En win-win-situation ni vet. 

Men förutom Clabbe var det alltså superbra! Och idag har jag jobbat, det är också superbra för tydligen måste man ha pengar för att leva!?!? Ikväll hade jag tänkt åka på bilbingo och vinna ännu mer pengar. Anton tycker jag är en tant, jag ska skratta honom i ansiktet när jag kommer hem med flera tuuuusen kronor, i cash.  

Hon är smart, den där Hanna


En av de positiva sakerna med att bo hemma hos mamma och pappa över sommaren är att man får låna deras andra bil. Den ser ungefär ut såhär.


Lite mindre bucklig bara. 

De senaste dagarna har jag stört mig lite på att gaspedalen går tungt, man får liksom trycka till lite extra vid en viss gräns och sen hålla extra hårt med foten där på. Idag kom jag på vad det var. Det var.... inte helt fritt där under pedalen. Mattan hade vikt sig och stod upp som en mattkant kan göra. I en "rolig" fillm hade nån dum människa snubblat över den, men nu var den istället i min bil, under min pedal och jag fick vara den dumma. Så dumt så dumt så dumt, jag fick lite samma känsla som när vi upptäckte att vår söta bil i LA hade fyra dörrar....

 
 

Bra tips!!

Det blir lite brist på inlägg såhär i sommartider. Livet rullar liksom bara på. Ibland jobbar man, ibland ligger man på stranden och äter kakor, ibland tittar man på fotboll osv... Jag vet att det är då man ska hitta små detaljer i vardagen som man reflekterar över, för att sen dela med sig av detta här i bloggen. Jag är tydligen inte så bra på det, Anton är ännu sämre. Men nån som är väldigt väldigt bra på detta är David. Tipselitips. Rolig pappa som delar med sig av sin pappaledighet på ett underbart sätt. Jag vill också vara pappaledig, det verkar som att de som är mammalediga har så mycket mer att göra!??! ;) Den bloggen vill iallafall jag tipsa om.

Anton vill tipsa om en annan pappablogg. Eller egentligen är det David (inte blogg-David utan vår kompis David) som tipsade Anton om den när Anton tipsade om en bok som han läser (!!). Som Antons pappa tipsat Anton om. Och när Anton tipsade David om den tipsade David om att författaren har en blogg som man kan läsa. Så nu tipsar jag ER om den. Eftersom ingen av de riktiga tipsarna bloggar. Fredrik heter han och är nästan roligare än David (blogg-David alltså).... Men det vill jag egentligen inte erkänna eftersom det var jag som tipsade om David.