Att springa en halv mil i pyjamas


Jag har ju börjat springa.
OM nu någon på jordklotet lyckats missa detta. Har varit så nöjd över mig själv och min plötsöiga energi som tagit mig lägre än jag nånsin trott att jag skulle springa!! Trodde förresten aldrig ens att jag skulle börja springa över huvud taget. Fick iallafall lite smått panik när tjejerna igår började prata om hur opålitlig Runkeeperappen är!!!  Jag har ju litat blint på den men kände nu jaaaahaa... här kommer förklaringen till min plötsliga ork, den finns inte. Allt är ett påhitt, en dålig app som ljugit mig rätt upp i ansiktet.

Så jag åkte hem och googlade efter nån kartfunktion där man kan rita en runda och mäta hur lång den var. Testade lite olika men jag tror att den bästa var Eniro. Och det bästa av allt!?! Förutom enirokartan, det var att min Runkeeper fungerat fläckfritt! Jag var precis så bra som den sa att jag var ;) 


Vad tror ni om det här då!? Även nu i slutet av maj eller!?!?!??! ;)

Jag är förresten så taggad på mitt nya springarliv att jag imorse, när jag insåg att alla träningsbyxor var i Piteå tog en löprunda med Stina i mina pyjamasbrallor!!!! Ni får gärna fortsätta vara mina vänner ändå, vi mötte inte allt för många människor..........Lovar.

Vi ska ha barn!!


Inte nu alltså, men jag har kommit på det!!
Jag vet hur jag ska få Anton att ge mig ett barn. Den här underbara sommarkvällen cyklade vi ner till ängarna för en härlig picknick med lite brudar från klassen, och en söt liten tjej ;) Mitt i allt börjar gullungen sjunga på en sång som jag bara måste filma. "Ååååå Robin Van Persie....." 

Skickar filmen till Anton, får svar och inser att det här är tricket!!!!! SÅ, om någon annan kan lära sitt barn någon typ av Manchester United-låt så kan ni kanske filma detta och skicka till mig så jag kan fortsätta jobba på barnsugenheten hos Anton? Tack på förhand. 



Sånt som man kan råka göra på natten

I lördags var det 70+70-årskalas för farmor och farfar. Det var catering, tårtor och härliga människor. Och såklart släktfotografering. Eller såklart och såklart... har aldrig gjort det förr. Men när alla är på plats måste man ju passa på! Kvällen avslutades hos Mats med fotboll, både på gården och CL-finalen. Tar tillbaka allt dumt jag sagt om Robben. 

Till slut kom jag och Anton hem, och gissa vad vi gjorde kring klockan två på natten? Vi råkade boka en resa till Lardos i Grekland!! Så den 12 juni åker jag, Anton, Viktor och David dit. Livet leker. Och det bästa av allt!? Lardos beskrivs som en liten traditionell grekisk by och inte ett turistställe. 

Utsikten från hotellet! Det här blir bra. 

Magnus övar på poserna...





Nu är jag hemma i Umeå iallafall, laddar för sista veckan!! Och börjar tömma lägenheten lite smått. Vill grina. 

Finfinbesök

 
 
 
 

Hej Piteå nu är jag hos er. Det är även mina härliga släktingar från Göteborg!!!!! Passa på och njut av vår närvaro. Det gör jag. Igår var det kalas för Ante som fyllde 17 år. Ojoj, ska lillpojken köra bil ensam om ett år!?!??!!? 


Gymnastiska övningar på 70-talsfilten. Ella vann över oss andra med hästlängder. Hon kan till exempel slå en kullerbytta, det var det inte alla som kunde! Och stå på händer och gå ner i split och hjula. Det var det INGEN annan som kunde. 



Förlåt för Antons min. När det kommer upp en kamera förvrängs han automatiskt. 

Hamburgare och tårtbuffé stod på menyn. En tallrik tillhör "prinsessan" och en tillhör "apan". Ni kan gissa själva. 


Kubbmatch på liv och död. Mats sa tidigt att en av de saker han ogillade mest i livet var tjejstryk, så vi lät dem vinna. Alla matcher. Man vill ju inte ha missnöjda gäster ni vet. 


Solen kom och kläderna försvann

Hej bloggen. Förlåt att jag inte berättat vad jag haft för mig i helgen, men jag har haft sååååå fullt upp med att få i mig all sol jag bara kan! Det hela började med att terminens sista tenta klarades vilket firades i parken. Vi skålade rosé i pappmuggar från Max, studentlyx ni vet. Solen gassade och de svarta byxorna som jag valt på morgonen kändes alldeles fel, så det var bara att cykla hem och ta på sig bikinin. Bikinipremiär, det är då man ångrar alla snöiga kvällar när man kollat på Hart of Dixie istället för att pallra sig iväg till IKSU! ;) På kvällen fick jag finbesök att äta taco med! 

Att jag är röd? Nej det är jag väl inte alls!! Ge er. 

Lördagen spenderades på gräset hos Matilda med glass och grejer. Johannes spelade gitarr och jag och Linnéa sjöng. Som taget ur en härlig film! Sen var det hockey, fick skratta Matilda och Johannes i ansiktet där. Hehe.... Åt sedan paj med tjejerna, på en filt med en picnickkorg inne i stan där det var Kulturnatta. Sist men inte minst blev det Eurovisionmys med alldeles för mycket godis. Idag, söndag, har jag legat och solat hos Jessica och Stina heeeeeela dagen. Härliga slapparsöndag. Och kanske, kanske att den här redan underbara helgen avslutas med ett VM-guld!?!?!?

Utsikten

Picknick i kvällssolen!

Jessica solar, ordentligt skyddad. Man vill ju inte råka bli brun eller nåt!!!! 

Ett udda smycke


Underbar dag idag. Cyklade in till stan där vi satt och pluggade och åt godis i parken. Det här vädret gör mig så lycklig! Godis gör mig också glad, och härliga pluggkompisar! :) Jag kom hem kring 16 nån gång, handlade på Ica, låste cykeln, gick upp för trappan, låste upp, böjde mig ner och tog av mig skorna, rätade upp mig och mötte min spegelbild. "VAAAAAAAAAAAAD har jag i ansiktet?" Under mitt öga satt en vidrig liten nyckelpiga och bajsade!!!!!!!  Höll på att avsluta mitt liv där och då. Men jag tog tag i det hela (nyckelpigan alltså) och kastade ut den! Ska aldrig mer få en nyckelpiga på kinden!!!

En ny kärlek

 

Jaa, hörrni, jag gick alltså på mitt eget lur om att det var skorna det berodde på! Efter skolan idag cyklade jag ner till stan och köpte mig ett par. Fick dock inte köpa de jag visade er igår för pojken på Löplabbet. Efter att ha stått på nån platta och kollat fotsulorna och fått se mig själv springa på band i slowmotion var det dags för domen. Vilka skor passar Hanna Långström!? (Han kände även på mina fötter. Stackarn, jag hade ju gått i Converse en hel dag!)

Han visade några, jag tyckte de var fula. Jag pekade hoppfullt på några andra, han sa nej. Han visade, jag skakade på huvudet. Jag pekade, han sa nej. Och sådär höll det på... Till slut gick jag med på ett par halvfina och han försvann. Så kom han tillbaka med ett smygigt litet leende. "Hur känner du för rosa?" frågade han. "ROSA!? Jag älskar rosa!" Och där fann vi varanda, jag och skorna! Vi ska springa så många mil tillsammans vi tre. 

Låt mig presentera min önskelista just nu



Jag känner att jag är i stort behov av dessa skor. Pastellfärger över huvudtaget (överhuvudtaget/över huvud taget!?!?!??!), PÅ ALLT, gör mig så glad. Ge mig ett pastellhem, pastelliga kläder, pastellsmink, en pastellbil....... Eller bara två par converse i pastellrosa och pastellturkos. Inte så mycket begärt?

Skopar nummer tre som lyser lite mer gör mig också glad. Jag tror bestämt att jag skulle springa flera mil varje dag och bli supertränad om jag bara hade de där snabba skorna... Jag tror, ännu mer bestämt, att jag ska cykla in till stan imorgon och köpa dem. Jag har ju nämligen börjat SPRINGA. Okej, jag har gjort det två gånger nu och jag trodde jag skulle dö båda gångerna.. Men det var nog bara för att jag hade dåliga skor. 

Idag slog jag en kille på gymmet


Japp, det gjorde jag, Skulle visa muskel-Julia en axelövning och precis när jag slår ut armen böjer sig en kille fram! OJ FÖRLÅÅÅT sa jag nästan i panik och kände att nu fattar alla att jag inte hänger här så ofta, med den där koordinationen!!! Som tur var skrattade han bara. Förmodligen tyckte han att jag var töntig som sa förlåt för det där, "som att jag ens kände nåt i min stenarm!?!!?" tänkte han. Eller så var det ett supernervöst skratt för att dölja sin smärta från mitt hårda muskliga boxar-slag. Vi får aldrig veta. 

Efter att jag gjort come back på gymmet efter en och en halv månads bulkande (?) blev det lyxig torsdagsmiddag hos Julia följt av ansiktsmask, hårvård och tjejfilm. Vi såg Safe Haven och jag tror att det här är första gången Hanna Långström sett en film efter att hon läst boken som den baseras på! (Japp, jag har faktiskt läst en bok. Ända till sista sidan!!!!) Jag har aldrig förstått det där med att boken var bättre än filmen och detaljer missades och sånt där svammel. Fram till nu. Men trots att jag saknade vissa delar är det här den bästa filmen jag sett på länge. SE DEN.


Ni ser ju vem som spelar Alex dessutom........................ 

WTF SAF

Idag är det inte vilken dag som helst, idag är det den 8 Maj 2013. Om än det verkade till en början vara en helt vanlig dag. Upp i gryningen för att fara till praktiken för att  väl där "do my thing". När jag på en rast kollade min Twitterfeed så läser jag detta:
 
 
 
Efter det? "Vanlig dag", my ass! Jag minns att jag bara satt där, stirrade rakt fram, tittade ner på mobilen, stängde av Twitter för att kolla om jag sett i syne, starade Twitter, det var sant. Gubben hade alltså tänkt lägga av. Jag trodde nästan på allvar att han skulle få överleva mig, och jobba kvar där i all oändlighet. Åtminstone var det då en utopi, en av mina högsta drömmar. 
 
För er som inte riktigt är med på var jag menar så kan man likna Sir Alex Fergusons avsked från den stora fotbollsscenen med Steve Jobs bortgång. Båda två var företaget/klubben, båda två låg i framkant i utvecklingen i respektive område, båda två har åstakommit saker som kommer sakna motsycke iframtiden, båda två levde på lånad tid. Skillnaden är att Sir Alex varit på ett och samma ställe under sin karriär, i mitt hjärta.
 
Hur som helst så ska det bara in en ny tränare i United. Den ska tydligen presenteras inom 48h, kanske har jag smält nyheten tills dess...