Hannas nyårskarameller


Så var det nyårsafton och om man inte gör ett året-som-gått-inlägg är man ingen äkta bloggare har jag hört. Så här får ni se hur mitt år sett ut! Kuuuuul för er! ;) 


Det började såklart med ett nyårsfirande som gick till på bästa sätt, med människor jag gillar! Till exempel dessa två! 


Sen fyllde jag 21 och fick äntligen en hund som jag önskat såååå. Han är inte lika sällskaplig som jag tänkte, men Anton blir inte allergisk så jag gissar att jag är nöjd! ;) 


Också var det några månader av äkta norrländsk vinter. Ibland satt jag under en filt och sörjde över att jag inte bor nån annanstans, men ibland var jag nöjd över tillvaron! Här till exempel.


Påsken firades i lillstugan i Lauker, vad annars? 


Spenderade mycket tid med världens bästa mormor och morfar och blev tjock av allt fika.



Också kom våren! Alla var nöjda när man till slut kunde hänga i Dahlbäcks-Granbergsstugan igen! 


Lillebror tog studenten och det var fest i tre dar. Typ!


Sommaren 2012 kan kommas ihåg som den där jag missade massa grejer på grund av jobbet. Men vet ni vad? Jag är inte bitter, jag hade nämligen världens bästa jobb!!!


Många sommarkvällar var magen och hjärtat nöjda. Körde favorit i repris med Halv åtta hos mig med favvoflickorna!

Midsommarafton blev som vanligt lyckad!


Också de soliga sommarkvällarna. Hann ändå med några stycken trots jobbet.






Så började hösten smyga sig på, men båtturer till öar kan man göra ändå! Här uppfann vi ö-kubb. Mycket spännande.


Den årliga Kräftskivan blev såklart succé!


Och en ny tradition infördes, den sista sommarfrukosten innan alla åker hem eller bort!
 
2012 är året då jag tog Real Madrid under mina vingar. Jag är bra på att leda dem.

Lägenheten var full hela hösten med långväga besök på röd-soffan nästan varje helg, underbart!

I början av oktober blev det julbak, julbord, glögg och julmusik med mamma. Missar man den svenska decembern får man göra så. 

Sist men inte minst, sex veckor med dessa underbara tjejer i USA!!! 

Och året avslutas traditionsenligt med att heja fram Sverige i JVM!

Gott nytt år fina läsare!

Aaaall by myyyy seeeelf


Men hej gullungar! Här sitter jag och har det tråkigt, därav den dåliga uppdateringen de senaste dagarna. Ni vet att om man åker på en resa som ingår i en kurs är det inte så ofta man bara åker dit, har det bra, kommer hem och sen är det över. Nope, inte heller denna gång. Egentligen skulle jag ha skrivit en essä på 12 sidor halvtid, och "jobbat" halvtid borta i LA, meeeeen hör och häpna: jag kände att det fanns bättre saker att lägga tiden på när jag var i min drömstad! Såååå, nu sitter jag här och knapprar på tangenterna och hoppas på att det blir nåt bra till slut! Klart det blir. ;)

Anton då? Den andra som också ska underhålla bloggen!? Han är Kittelfjäll och har det bra! På tolvslaget imorgon ska Sven kyssa honom och ni vet ju vad man säger om nyårsafton..... SÅ, låt mig presentera 2013 för er: Jag flyttar hem till mamma och pappa som nån annan hopplös 22åring och Sven tar över vänstersidan av sängen på Mariehem. Kanske tar han över rollen som prinsessa här på bloggen också, det återstår att se! 

When christmas comes to town

Spotifya den låten om ni inte hört den!

Det var såklart inte bara walk-in-closeten som var bra denna jul, det får ni inte tro! Förutom massa andra julklappar som tyder på att jag varit otroligt snäll i år har jag ju ätit julmat några varv, sjungit julsånger, julfikat på olika ställen, varit på julkonsert i kyrkan, gått på mellandagsrean osvosv! Här ska ni få se hur det såg ut hos Långströms på julafton iallafall! :) 

Plastis och hans klappar

Världens bästa julbord, förutom att vi saknade farmors legymsallad!


Det här mina damer och herrar är världens finaste morfar!


Om jag var nöjd över mina rosa stövlar som tomten kom med!??!!? Ja. 

Obligatoriska syskonbilden framför granen. Det blir svårare och svårare att hitta en där alla ser normala ut för varje år... Ante, vad gör du här till exempel!? ;)

 

Sambon med känsla för julklappar

Hoppas ni hade en lika bra julafton som mig! Tänkte ge er ett litet smakprov på vad man kan få i julklapp om man är ihop med Anton Dahlbäck... Först öppnade jag världens finaste spegel från Anton själv, sen fick jag en byrå av svärisarna och julklappstemat skulle bli komplett med den sista lilla julklappen med detta rim:

Varje morgon du bringa i vår hall,
sittandes framåtlutad på vår runda pall.
På morgonen när du ska blåsa ditt hår,
inte lika långt du längre går.
Med dina julklappar jag nu blir komplett,
för jag är en .........


Och med denna bild i paketet tänker jag mig att "walk-in-closet" är ett bra rim på "komplett", eller vad säger ni!?!??!?!??!??! Längtar till Umeå som aldrig förr nu kan jag lova!!!!!!!!

Dan före dopparedan


Hallååååå och god jul på er! Jag har faktiskt kommit hem även om jag inte hört av mig, det är ju så mycket man ska hinna med såhär när man kommer hem två dagar innan jul. Anton hämtade mig på Kallax med en stor svenskt-lösgodis-påse i handen. Han kan han! Och det kan min familj också, på middagstallriken stod tre skålar med gissa vad... Godis! Att jag uppfattas så glupsk alltså.... ? ;)

Efter över trettio timmars vakenhet somnade jag gott, vaknade efter fyra timmar och då var det visst morgon i min kropp. Dö jetlag, dö. Tröttheten lär väl komma lagom till julafton. Det blev iallafall den årliga julfrukosten med världens bästa brudar och på kvällen lilla julafton med kusiner och farmor och farfar. Idag har granen klätts hos Dahlbäcks, huvuden har blivit julfina och jag har duttat Bingolotter utan framgång. Nu ska jag slå in sista julklapparna innan det är dags att sova. Eller vara vaken.... Man vet aldrig. 

Magda var på G med juicen!


Julklappsleken



"AAAAAAAAAAAaaanton du måååste vara tomte!!!!!"



 

En sista måltid eller två


Lilla väskgänget är packat och står nu redo för att lämna USA för den här gången. Om ni bara visste hur fint det är, mitt väskteam! Tyvärr kan jag inte ta nån bild eftersom naglarna håller på torka.... Dessa problem va!? Ska visa sen! 

Idag har sista dagen firats med denna utsikt:



En Jessica som äter! Hur jag då ska klara mig utan henne nu i flera jullovsveckor!? Tur att Anton tar över ansvaret på fredag. 

Japp, jag är årets bitch

Länge sen jag skrev någonting. Men idag så behöver jag ventilera mina tankar. 
 
Lillebror hade skattjakt med skolan idag. Eftersom de som klass hade bestämt sig för att vinna skiten så var jag tvungen att agera chaufför. Så upp i ottan för att vara startklar när tävlingen började. Jag väntade ivrigt på att fara iväg på ett uppdrag. Jag väntade och väntade och väntade och väntade. Tillslut drog jag till ICA för att fika med lodisarna. Eller jag planerade inte att fika med dom, det bara blev så. 
 
Mitt i fikandet så ringer lilleman. "Kan du skjutsa oss från skolan till kommunhuset?" Visst kunde jag göra det. Även om det handlar om en sträcka på 500m. När jag skjutsat dom fram och tillbaka var jag tydligen klar. Nu skulle jag bara döda massa timmar på stan för jag hade lovat köra med brorsan när han slutade vid lunchtid. 
 
Jag hatar stan. Speciellt då jag köpt klart allt jag ska köpa efter en halvtimme och sen måsta strosa fram och tillbaka mellan alla hyllor i butikerna. Men jag är inte bitter. Jag är Hannes bitch. 

Att köpa eller att inte köpa


Jamen en liten update ska ni få! 

- Jag har nu handlat klart alla julklappar (!!)
- Dag 39 av 41 och julklänningen är fixad. Det var på tiden.
- Inga bedbugs och Bedbug-Erica säger att vi kan slappna av nu. Ta i trä.
- Idag skulle vi hitta ett annat ställe att äta frukost på. Vi hittade ett annat Le Pain! Så kluriga vi var där då! ;)
- Vi har gått ääääända ner till Manhattans slut för en viss affär. Sandy hade förstört affären och vi tog en taxi upp igen.
- Jag har hittat en väska som jag tror att jag älskar. Inte köpt än... Älskar jag den?!?!!??



Vad vi gör nu? Ja, Jessica sitter då och läser dödsannonserna i Norran... Själv tänkte jag göra nåt mer upplyftande denna tisdagskväll, kanske se senaste avsnittet av 90210 och längta tillbaka till LA lite! 

Nu vet jag vad jag ska bli när jag blir stor


Frukost på Le Pain igen, såklaaart. Såg mitt drömliv utspela sig som en film vid bordet bredvid. Nu har jag en ny plan för mitt liv, kanske återkommer med detaljer.

Efter att jag fått klart för mig vad jag ska bli när jag blir stor blev det shopping ända fram till middagen. Med mätta magar gick vi sen till Upper East Side och kollade på husen där de som är ekonomiskt oberoende bor! Undra när jag blir det!? 

Dagens frukosttallrik, fantastisk.

Middag på en Italiensk restaurang, seeeer ni Jessica!?!? Tipsar varmt om att inte gå hit och äta om inte torr kyckling är det bästa ni vet.(Bella Vita hette den och ligger på 43rd street)

Efter middagen kom vi till himlen. eller M&M-fabriken. Vet inte vad som är skillnaden!?



Och vaaaaaaaaaaaad tror ni att jag köpt idag då!? Världens finaste Michael Kors-klocka. Tänker aldrig ta av mig den!

Le Pain Quotidien


Äntligen har jag fått mig min köttbit!!!!!! Har längtat efter en äkta sådan hela resan men allt som har erbjudits är turkey sandwich, burgare och caesarsallad!! Överallt! En av gårdagens taxichaufförer tipsade om Hard Rock Café när jag klagade över maten så vi lyssnade på honom och gick dit ikväll. Det är ju ändå på vårt gathörn! Bra val av oss, inte bästa köttbiten i världshistorien men bättre än alla dessa kalkonmackor iallafall! ;)

Nåt som däremot var heeeelt underbart vad dagens frukost!!!!! Den åt vi på Le Pain Quotidien vid Rockefeller Center. Vääärldens godaste frukost och världens mysigaste ställe. Beställde in en frukostkorg med bröd, ägg, juice, varm choklad och på bordet fanns syltar och marmelad och vit Belgisk choklad. Underbara tider, hit går vi imorgon också!


Förutom att äta har vi idag vandrat omkring på 5th Avenue och lekt att vi är rika och dessutom tittat på juliga skridskoåkare på Rockefeller.


Den här bilden är till dig Ante; känns stället igen från en viss favoritfilm eller!? 

Det var inte bara julgranen som var stor hörrni! Alla dessa turistbilder förresten... vill ni spy lite!? Men vad ska man göra, måste ju visa att jag var här annars kan man ju lika gärna googla bilderna! 

Nu ligger Jessica här och fnissar åt Greveholm, kalenden som jag längtat sååå efter! Men jag ska berätta en hemlis för er... tamtararaaa.. Jag vågar inte se den!!!! Är så nedrans rädd för råttan så jag har bara sett två avsnitt!!

 

Staden som aldrig sover? Pyttsan.


Om man vill se Frihetsgudinnan utan att vara äkta turist på en turistbåt kan man ta en gratis färja över till Staten Island som går förbi grönkvinnan, det gjorde vi idag!

Manhattan från båten och Brooklyn Bridge till höger. Tror jag ... kan vara en annan bro också. Hehe. Högsta tornet till vänster är iallafall One World Trade Center!


Stannade en stund på Staten Island och beundrade mina skor. Sen tog vi färjan tillbaka!

Åt lite mellis på Dunkin Donuts. Här är jag suuuupernöjd med mina rosa inköp. Men nöjdface kan ibland betyda very very ugly face.

Idag var planen att äta en rikigt god middag vid Brooklyn Bridge, här har ni den! Vad menar de med staden som aldrig sover!?!?! Ett helt område var dött klockan åtta på en lördagkväll!

Prommenadutsikten. Som hemma i lägenheten! 

Turistar på här borta


Hej alla pigga där hemma! Här har ni två trötta flickor i sina bästa år. Idag har vi VANDRAT, det verkar ju vara det man gör här på Manhattan!? Börsen har blivit tunnare och väskan har blivit ännu tyngre. Gick till Century 21, en suuuuperstor affär på sex våningar som har allt möjligt som man vill ha! :) Bjussar på lite bilder från dagen!

Störd byggnad. Idag undrade vi varför alla vill sälja på oss turistsaker hit och dit. Tyckte vi smälte in så bra med New York-borna; gick mot rött, gick snabbt, hade kläder köpta här.... Jessica kom på att det kanske kunde bero lite på att vi tittar uppåt med öppna munnar istället för att kolla på vägen.

GIck till världens mysigaste park, Washington Square Park. Där var det lugnt och härligt, ingen som tutade, folk som hade picknick, ekorrar i träden och en man som satt och spelade flygel i mitten!! Blev så uppslukad av hur mysigt allt var så jag glömde då ta fram kameran! Det här är iallafall precis bredvid. DYRA lägenheter.

Vet inte vad det här huset gömmer innanför väggarna, men det glittrade i guld på utsidan. 

Nya One World Trade Center på Ground Zero. Stället där tornen stod är fortfarande en byggarbetsplats.


Nu matar vi oss själva och bedbugsen med cheesecake till kvällsmat. 

Mitt i smeten


Två timmars sömn, en sista biltur i LA, en varm flygtur och en timmes lång taxiresa senare hamnade vi på 17e våningen på hotellet här i New York. Inte ett hotell man ska bo på om man vill ha lyx, tvål på toan eller en rosdoftande lobby. Dock perfekt om man vill bo 30 sekunder från Times Square Garden och inte är stenrik! :) Åt middag på Ruby Tuesday, mycket gott! Vi måste dock börja leta lite billiga men ändå bra restauranger att äta på här i framtiden, måste ju plötligt äta alla dagens mål ute nu! Hör av er om ni har tips!!




Ser ni nån ni känner på storbilden ellerrrr!?!?

The Big Apple and the big problem

Nu har jag packat. Klockan 3 am (vill egentligen bara skriva så för att jag ÄNTLIGEN lärt mig vad som är am och pm) tar vi en sista sväng med den lilla blå till LAX Airport och imorgon är vi framme i New York!! Jessica har precis mannekängat sin New York-look här i köket, vi kommer se fantastiska ut! 

Det finns bara ett problem. Hur ska jag kunna spendera en vecka i New York och bara shoppa 66 gram!?!???!


Newport Beach

Igår var jag så trött när jag kom hem så jag orkade då rent inte med er! ;) Klockan nio satte vi oss i bilen och åkte till Newport Beach. Har blivit så väldans duktiga nu så vi trotsar till och med GPS-tanten och se på rackarn nog tog vi oss fram! 



Gick en strandprommenad och satte oss ner för att vila lite med detta framför ögonen. Vissa av oss somnade en liten stund tills Angelica väckte oss och pekade på delfinerna som simmade precis framför oss. (Läs gärna den meningen igen så ni riktigt fattar hur bra vi har det!;))



Dansade loss i solskenet. Såg ju en liten folkdansshow på SWEAs julmarknad så vi snappade upp några steg, visst är vi bra!? 


Efter allt strandhäng åkte vi till Yogurtland (såklart!!) och sen hem. Satt i några minuter men kom snabbt på att där ville vi ju inte vara, så vi åkte in till Silverlake och åt på Aroma. Mmmmmmmmmmmhhm, massor med dricks till detta ställe!! Åk dit. Sist men inte minst åkte vi upp till Griffith Observatory med vacker utsikt över hela LA. Och vilka hus vi skulle få se på vägen dit, Los Feliz hette området och jag höll på trilla ur bilen av allt vackert!!


EriCa körde inte i fotovänlig takt som ni ser, men ni kanske kan ana nåt vackert i dimman? Det är det här som är konst. 


 

Nu är det packning för hela slanten här på Lemoli Ave. Imorgonbitti åker vi ju till New York!!
 

Falun är inte direkt ett "Gangsta's paradise"

Det var ett tag sen jag bloggade sist. Men det är för att mitt liv är så ointressnt just nu att ni ändå inte velat läsa. Men i helgen som var unnade jag mig en resa, Hanna är ju i LA så någonting ska väl jag unna mig som sagt. Så på fredagsmorgon drog jag och Linus iväg på en weekend i, trumvrivel, Falun. Där skulle vi besöka vår vän och fiende, Sven Karlsson. 
 
Fick på förhand veta av an klasskompis att i Falun finns det minsann ingenting att göra. Visst det kanske är ett mecka av aktiviteter och kanske inte har samma utbud som LA, men det fanns ändå saker att göra. Vi besökte en kareokebar en kväll där alkisar och medelålders människor avlöste varandra på scenen. Men det bästa framträdandet var ändå några från Svens klass. Två killar som skulle framföra "Gangsta's paradise". Det var den vitaste rappen jag någonsin hört. Anders Borg och Fredrik Reinfeldt skulle framstå som 50 cent och Jay- Z i jämförelse. Inget illa menat, jag själv skulle nog framstå som Björn Ranelid då jag inte kan sjunga utan skulle nog bara läsa texten högt. Å andra sidan skulle det fortfarande vara mer "gangsta". 

Malibu och Bubba Gump Shrimp


Idag tog vi en tur efter Highway 1 med Malibu som mål. Inte fult ställe alltså!!! Där kan man bo. Om man är rik såklart. Jätterik..... Efter en liten strandpromenad och en sväng ut på piren åkte vi till Santa Monica för middag på Bubba Gump Shrimp. Fantastiskt god mat och en hysterisk men väldigt härlig servitris som drog igång Forrest Gump-frågesport och tokade sig. Kvällen avslutades med varm choklad på Catalina Coffee, ett supermysigt café vid Redondo Beach! 







Finaste tjejerna, jag vet. Sorry att de är så mörka, men utsikten alltså!

 Strandprommis i Santa Monica

Att hälsa på Gunilla Persson


Sista arbetsdagen med kyrkan gjordes på SWEA Swedish Christmas Fair. Vi har sålt ärtsoppa och Swedish pancakes (plättar!!!), tittat på lucia och pratat med en väldans massa folk. Under luciatåget stod jag precis bakom mrs. Bitch, Gunilla Persson. Mitt Hollywoodfruhjärta bultade lite och jag kände att nåt måste jag ju säga, trots att jag knappt orkar titta när hon dyker upp i rutan. Samlade mod till mig där jag stod så söt i min tomteluva, drog på mitt bländande leende och sa med min mjukaste röst "Hej Gunilla!". Hon tittade lite lustigt på mig ett tag och svarade "Jaja, hej hej." och stegade därifrån. Förmodligen såg hon ut såhär och tänkte det är ingen klass på denna tjej i tomteluva!!


Jag dög inte, men jag ska tala om för er vem som dög: Peter Stormare. Hon klängde på honom i ungefär en kvart och bad folk ta kort på dem med hennes kamera. Hon tror nog att de är ihop nu. 

Vackra, hetsiga flickor


Se så mysigt vi har haft det ikväll! Supertjejiga har vi varit och sminkat och fixat hår på varandra, målat naglar och noppat ögonbryn och testat dyra ansiktskrämer och allt lyx ni bara kan tänka er. Kvällen avslutades med ett hetsigt Fyrstegsalias. Om jag vann? Såklart. 

Imorgon ska vi få bli fina på riktigt!! Ni vet frissan som bjöd in oss till denna fest ska nu göra nästa goda gärning och fixa våra hår!! Hon och hennes pappa Claes som också är frisör ska fixa alla våra utväxter och kluvna toppar efter stängning. Det finns ju underbara människor. Återkommer med resultat!

Lycka för smaklökarna


Efter att vi varit på kyrkan och jobbat idag åkte vi till Yogurtland, vilket paradis!!! Det är alltså frozen youghurt på lösvikt som man får ta själv i en stor bägare!! När vi kom in fick vi småkoppar som man gick runt och tog smakprover i för att se vad man gillade. Redan där kunde man bli mätt om man ville. Sen tog man en bägare och fyllde den med froyo och sedan topping. Topping topping topping.. Det fanns hur mycket som helst här, färsk frukt, kakor, chokladbitar, godis osv. Och det bästa av allt, kakdegsbitar!!!!! Vad jag njöt.

Se detta som ett guldtips som ni stoppar i fickan och tar fram om ni nån gång åker till USA. 


Basketdebut


Igårkväll underhöll vi oss med att lära oss allt som går om basket inför kvällens match på Staples Center. Från att inte ens veta hur många peridoer det är kunde vi nu allt om fouls, 24-sekundersregler och domarnas tecken.  Har nu hejat fram LA Clippers till en 112-90-vinst mot Dallas Mavericks med pekfingrar, kepsar och tjejskrik! SÅ KUL DET ÄR ATT VARA PÅ BASKETMATCH!!!! Jessicas pojkvän Blake Griffin var huuur bra som helst och vi var så stolta över honom! Min kille Chris Paul missade två straffar på rad så jag gjorde slut och blev ihop med Deandre Jordan istället. Han skötte sig mycket bra men när matchen var över kände jag ändå att Anton är den bästa man kan ha. Jessica och Blake ska dock gifta sig till sommarn! 


Snackade lite med Wayne Gretzky inför matchen. Trevlig grabb, han höll också på Clippers och rekommenderade popcornen.


Jessicas boyfriend.



 

The Sign

Idag har vi bestigit ett berg! Nej det är klart vi inte har, vem tror ni jag har blivit!? Vi har dock "hajkat" som mina flickor kallar det, alltså gått på en väg på ett berg med fin utsikt. Gissa vart vi hamnade? Hollywoodskylten såklart! 

Efter äventyret körde vi till ett Taco Bell i Hollywood för lunch och sedan till Beverly Hills och tittade på fina hus, sjuka tider vilka hus det finns!! Går ju inte så bra att ta kort genom bilrutan, särskillt inte när man kör så ni får helt enkelt lita på mig när jag säger att det är SJUKT. Såg också massor med kändisar, bara kändisar faktiskt. Nästan alla har tonade rutor på sina bilar utan registreringsskyltar men vi mötte iallafall Madonna, Rihanna, Brad & Angelina, Lady Gaga, Obama, Oprah Winfrey, Julia Roberts och Tiger Woods. Och Beckham. Och Johnny Depp. Minst.




 

Sååå lurade


Här har jag och Jessica hängt idag. Vilket magiskt ställe, hit ska ni åka om ni nån gång kommer till LA!!!! Haha, kommer till!? Vem tror jag att jag är, en LA-bo nu också!?

Löste några mysterium med Scooby!

Åkte på en 45 minuter lång tur genom inspelningsplatser som används till sjukt många filmer och serier! Fina hus va? Gjorda i papper! Eller inte papper såklart, men typ!! (Tur att jag inte blev guide!)

Pappersvärlden på håll.

Bakom kulisserna på The Fast and the Furious Tokyo Drift, sjukt fränt. Sammanfattning made by Jessica efter turen: Alltså VAD vi är LURADE!!

Tog en sväng på Wisteria Lane. 


Cooooolaste grejen nånsin!! Åkte värsta 3D-Transformers-grejen. Alltså jag kan inte ens försöka gå in på detaljer här, ÅK HIT. Värt resan till LA bara för att gå på detta!

 Såg en Shrekfilm i 4D och posade med träskis.





Specialeffekterna höll aldrig på att ta slut!

När vi kom hem hade gamlen dukat upp tacos, nu är vi mätta i magarna och det är dags för lite Greveholm!

Sankta lucia, bröllop och barn

Idag har jag äntligen fått vara med i ett luciatåg igen efter år av att ha varit för gammal och aldrig förr har jag lussat på ett så fint ställe som Wayfarers Chapel. En glaskyrka uppe på ett berg vid vattnet!! Ja ni ser ju, här kan man gifta sig tänkte jag och drömde mig bort lite... Kände också att den var väldigt lik kyrkan där Max och Madison ska gifta sig i 90210 när Naomi stormar in och tar brudgummen så jag googlade lite när jag kom hem, och se på rackarn det är ju samma kyrka!! Tönthjärtat tog några skutt.

 

Utsikten från kyrkan


Hittade Jesusbebisen och tog genast upp honom och lekte lite. Verklig va? Och visst passar jag som mamma!??! ;)

Kanske sötaste lucian nånsin som snart skulle fylla nio år.

 

Famous people

Idag ladies and gentlemen har jag gjort debut som präst, detta är inget jag kommer att satsa på i fortsättningen. Präst-Pernilla hade ingen röst och jag blev utvald att läsa nattvardsgrejen ur prästboken! Skötte mig såklart galant. he he he. Vi träffade även en kändis, vi vet inte riktigt vem han är men han har jobbat med Snow White and the huntsman och Transformers och en paparazzi ville ta kort på honom och oss. Är jag kändis nu?

Nu har vi varit en sväng på Vons och köpt gogrejer, eller jag har såklart kvar efter allt jag laddade upp med igår men jag köpte vääärldens finaste dricka! En rosa tjejdricka!!!! (Jaja, hoppa på mig nu alla brinner-för-genus-människor, men jag gillar tjej-grejer) Pink Lemonade heter den.

Nyckeln till att vara kaxig var den här gången flera stycken

Igår när jag kom hem så kastade jag av mig ytterkläderna och la mig i soffan med en filt. När jag väl värmt upp kroppen ett tag så skulle jag på ICA för att handla mat. Det tog mig en och en halv timme att ta mig från soffan till ICA. Varför? Jo jag hittade inte lägenhetsnyckeln. Tillslut gav jag upp och tog Hannas nyckelknippa. 
 
Efter jag kommit hem och käkat så fortsatte jag med sökandet. Inte i en timme men kanske i en halv. Det fanns inte ett spår av vars nyckelknippan gömt sig. Så jag gick och la mig och tänkte "Fuck it kaxiga nyckelknippa, du vann dagens rond men när jag hittar dig imorgon ska du få se på andra bullar!" Så jag gick och la mig. 
 
Så när jag vaknade imorse så gick jag runt och letade. Jag flyttade på alla möbler, kollade kylen, sprang ner till postfacket för att kolla om jag tappat den utanför lägenheten och någon lämnat den där, kollade kylen en gång till men ingen nyckelknippa. Men sen helt plötsligt så ser jag någonting fastkilat bakom ett element. Där låg den, nyckelknippan. Skrattar bäst som skrattar sist, nu kommer då nyckelknippan få höra att den minsann suger på att gömma sig! 
 
(Nej jag har inte blivit galen medan Hanna är i USA och tror att nycklar kan prata)

Känn er lyckliga en stund mina kära!

Regnet öser ner i LA, nåt som tydligen aaaaaaldrig händer annars... Men just när vi är här ska det tydligen hålla på och hålla på, flera dar ska det hålla på! Imorse höll lillbilen nästan på att flyga av banan av övädret! TUR att vi är här så pass länge att det inte gör allt för mycket att några dagar regnar bort. (fast lite gör det såklart, känner mig lurad!!!)

Idag har jag och Jessica jobbat på kykan hela dagen och gamlen har varit och delat ut mat till behövande på Skid Row. Nu blir det fredagsmys med lite serier, M&Ms, chips, färska jordgubbar och duoble chocolate chip cookies. Och kanske lite frozen yoghurt också när jag lika håller på att tröstäta... Måste då faktiskt leta reda på nån solig bild från resan och lägga upp för att pigga upp mig själv lite! 


Tänkte att ni kan få vara glada över de plus som finns med att vara i Sverige och inte i LA en liten stund:

- Ni får äta saltlakrits!!
- Ni kan ta en prommenad/cykla vart ni vill utan att bli dödade (hoppas jag)
- Ni kan träffa Anton!!!!!!
- Era chokladkalendrar börjar imorgon
- Ni kan gå in i en affär utan att behöva le upp till öronen och svara på om ni mår bra, om ni hittar allt, om ni vill ha hjälp, om ni vill ha en bag..........av sju olika personer på tre minuter.
- Era näsor behöver inte vara i samma hus som Jessica som gör broccoli till middag.
Slut.