Nåt nytt


Idag har vi varit på bio här i staterna, det var en upplevelse kan jag säga! När lamporna släcktes jublade folk som tokar och det slutade inte där. Under hela filmen var det applåder och skrik och jubel osv. Jag rycktes med. Det var sista Twilight filmen som sågs och Team Jacob vann publikkampen i salongen. OJ SÅ BRA FILMEN VAR. Gå och se den kära ni. Helst på en stor biograf i Californien så ni får in rätta stämningen. 

En annan upptäckt som gjorts, förutom att bio kan vara crazy, är att våran hyrbil har fyra dörrar och inte två! Här har vi krånglat som tokar med väskor, Jessica har klättrat in på ett mindre graciöst sätt och vi har undrat hur designern tänkte! Tills Jessica satt där bak och insåg att det fanns ett handtag på insidan. "Men va!? Så onödigt att de har ett handtag när det inte finns nån dörr!!!!" sa jag. Hon testade att dra i det och vips fanns där en dörr. Så smidigt! 

Vet ni förresten vad som finns på biograferna!? Smörstationer!!! Yes, bredvid kassorna kan man hälla smör på sina popcorn, precis som att man tar ketchup på Max. Hur fett får det bli egentligen!? 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: