Vi flyttar

 
Stort tack för era hållna tummar och böner, vi har haft en fantastisk helg med bästa möjliga utgång. Ett extra stort tack till David som på grund av sin otur i spel satsade pengar på Arsenal. Du är en sann vän.

Som ni förstår blev det en lyckad helg. I fredags klockan 18.30 kom jag hem från Luxemburg (väldigt fint litet land!!) och klockan 19 gick vi till bussen som skulle ta oss ut till flygplatsen. Eftersom planet skulle lyfta omänskligt tidigt på lördagsmorgonen fick vi lov att sova på flygplatsen. Och till er som kanske på grund av något litet inlägg på Instagram tror att jag är världens sämta människa vill jag bara säga: Det är jag inte....... Lovar. 

Manchester är en charmig stad med bra shopping, hur vi tänkte när vi bara tog handbagage förblir en olöst gåta. Hotellet vi bodde på var mitt i centrum, hade fina kristallkronor och trappor som man ville skrida ner för i långklänning. Med "man" menar jag "jag", Anton var inte lika exalterad över den drömmen som jag. Engelsk frukost har dock mycket kvar att önska, men man fick en egen tekanna på bordet, det var mysigt! Lördagsmiddagen blev en fantastiskt god plockmatsbricka som vi delade på. På söndagen försökte vi oss på en Fish and chips, men det var så vidrigt så den åkte i soporna och det blev en ny plockbricka på ett nytt ställe! 

Matchen då, den fattar ni ju att den var K.U.N.G. Har lovat Anton att vi ska flytta till Manchester nu. 75 000 lyckliga jublande människor är bland det mäktigaste som finns! 75 000 människor som inför en match håller en tyst minut är också oerhört mäktigt. 

Så var det bara hemresan kvar då. Vi sätter oss på planet, det är tidigt, vi är trötta. Plötsligt hör jag hur Anton drar efter andan bredvid mig. Jag tittar på honom och ögonen är stora som tefat. "F-fff-f-ellaini!", får han ur sig. Ja, det är sant. En av Manchester Uniteds spelare sätter sig på riktigt på samma plan som oss. Han är från Belgien och ska hem för landslagsuppehåll och det här är ett perfekt avslut på en perfekt helg ;)

 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: